Menu

Předkrm

Nakládaná červená řepa

 s kozím sýrem, slunečnicovými semínky a směsí podzimních salátů s balsamico-medovým dresinkem

99,-

Naše speciality k pivu

80g Nakládané tvarůžky

se šalotkou, červenou cibulkou a křupavým chlebem

88,-

250g Bavorský „Wurstsalat Šimice Art“

(naše spojení tradičního českého utopence a Wurstsalatu – tradiční bavorské pivní pochoutky)

115,-

150g Currywurst

Grilovaná bílá klobáska přelitá pikantní curry BBC omáčkou, hranolky

120,-

Šéfkuchař Radek Sova doporučuje

500g Grilovaná zauzená vepřová žebra s pikantní švestkovou BBQ omáčkou,
naší domácí medovou hořčicí, křenovou majonézou a přílohovým salátkem

225,-

Polévky

Salzburská „Hochzeitssuppe“

(silný hovězí vývar s játrovým knedlíkem, fritátovými nudlemi a julienne zeleninou)

50,-

Maďarská gulášovka

(lehce pikantní s hovězím masem, bramborem a trhaným uzeným masem)

65,-

Hlavní chody

Sýrové špecle

 s bylinkovou omáčkou a vídeňskou cibulkou

135,-

Sýrové špecle

s grilovanými nudličkami z kuřecích prsou

155,-

Sýrové špecle

s filovanou vepřovou panenkou

175,-

300g Pomalu tažená vepřová krkovice a bok

 na Jus z černého piva a divokých bylinek se špekovým knedlíkem a noky restovanými
na tymiánovém sádle

189,-

170g Vídeňská roštěná

s opékaným bramborem, remuládou a přílohovým salátkem

239,-

150g Na másle smažený

 kuřecí, nebo na sádle smažený vepřový řízek s bavorským bramborovým salátem bez majonézy

165,-

Salát z pečené podzimní zeleniny

s dýňovým krémem, grilovanými medailonky z vepřové panenky a z kachních prsou (150g), švestková redukce

160,-

Dětská jídla

70g Kuřecí řízek

smažený nebo přírodní, s bramborovou kaší nebo s hranolky

99,-

Sýrové špecle

88,-

Hranolky s domácím kečupem

50,-

Dezerty

2ks Palačinky s marmeládou a šlehačkou

65,-

2